Vad händer nu?

I lite mer än en månad har vi ju som ni säkert sett kört en insamling till boken. Målet var medvetet satt högt, utan att vi kände att vi var tvungna att nå det för att gå vidare. Vi är klart nöjda med resultatet, som kommer ge oss möjlighet att en tid framöver fokusera enbart på att skriva och få en bra struktur på boken. Känner man att man ville bidra via insamlingen men inte hann, så kommer ett Swish-nummer upp här inom en kort tid. Som med allt annat så är tyvärr tid pengar, och ju mer av den varan vi har, desto snabbare kan vi få ihop en färdig produkt. Men oavsett vad så är boken absolut levande, och får ta den tid den tar. Vi har höga ambitioner, och tror att ni har höga krav på oss!
Ett förlag har hört av sig och visat intresse för att ge ut boken, något som känns väldigt roligt, speciellt eftersom de inte fått se något mer än presentationstexten på Indiegogo och det vi skrivit här. Att någon tror på projektet redan i detta stadiet ser vi som ett gott betyg, precis som vi ser alla förhandsbeställningar och bidrag som ett tecken på att det vi tänkt producera är efterfrågat.
Redan innan insamlingen startade så satte vi upp lite ramar kring boken, som nämnts tidigare. Kontinuerligt fyller vi varje år med intressanta händelser, personer och grupperingar för att sedan avgränsa oss till en överskådlig mängd att ha med i den färdiga boken. Som det ser ut nu så fortsätter den processen med att bestämma i alla fall de viktigaste pusselbitarna och samla ihop den information om dem som vi redan sitter på, och se om det är något som saknas.
Vi kommer nu direkt att skriva ett eller kanske flera inledande kapitel så att andra får något att titta på, och sen hoppas vi snart ha en deal med ett förlag och en väg utstakad till en färdig bok, redo våren 2018.